Zomer kalender pakket

Voor sommige is het al bijna zover! Vakantie!! Ik vind het super leuk om te zien wat wij allemaal op de planning hebben staan deze vakantie! En de zomervakantie duurt lang! Daarom heb ik dit leuke zomerpakket samengesteld. Om de zomer van 2021 te plannen en te visualiseren in een leuke en actieve manier, samen met je kind(eren).

Een aftel kalender
Dit bestaat uit 1 a-4 blaadje. Hier moet je zelf een snee in maken en er (gekleurde) papieren slingers aanhangen (zie de foto) je kind kan dan iedere dag 1 ring weg halen tot dat het vakantie is!

Een invul kalender
Deze kalander bevat de maanden juli en augustus. Hierop kan je zelf aangeven wat je welke dagen gaat doen. Het is het formaat A3, maar je kan ze natuurlijk altijd kleiner printen. Ik heb ze zelf gelamineerd zodat we ook nog dingen kunnen aanpassen in onze planning!

Een Zomer bucketlist
Wij hebben heel veel leuke dingen op de planning staan. We hebben dan ook samen een bucketlist gemaakt. Allemaal dingen die wij graag deze zomer willen doen! Bij deze download krijg je een lege versie waar je zelf dingen kunt invullen. Voor inspiratie van onze zomerbucketlist kan je op mijn instagram kijken!

Klik hier om naar de download te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *