De leukste halloween en herfst boekjes

Wij zijn hier thuis dol op boekjes lezen. Dit is iets waar wij ook al vroeg mee beginnen! De kasten zijn hier dan ook rijkelijk gevuld met kinderboeken! Voor elke gelegenheid zijn er wel kinderboeken. Wij hebben boeken voor sinterklaas, kerst, pasen. Maar bijvoorbeeld ook over naar de dokter gaan, op het potje plassen en over school. In deze blog deel ik graag de leukste boekjes voor de aankomende dagen: herfst en halloween!

Dat voorlezen belangrijk is voor de opvoeding van je kindjes hoor je overal! Maar naast dat het belangrijk is, is het ook nog eens gewoon heel erg leuk en gezellig! Even quality time met je kinderen. Het voorlezen van kinderboeken versterkt ook de band tussen ouder en kind, het helpt met het oefenen van concentratie en het stimuleert de hersenen van je kind. Lezen maakt nieuwsgierig en stimuleert de fantasie en het zelfvertrouwen. Dat zijn toch allemaal hele mooie pluspunten! Wij vinden het in ieder geval heel erg leuk en momenteel lezen wij onze herfst boeken. Daarom deel ik graag de leukste met jullie!

*Sommige productlinks in dit bericht zijn affiliate links. Ik heb dit gedaan zodat jij makkelijk kan vinden waar ik het over heb. Als jij iets koopt via deze link krijg ik een percentage van de opbrengst, of ik krijg een vergoeding voor ieder klik op de link. Dit kost jou verder niets extra’s

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @milouhofmeester  te taggen en #milouhofmeester te vermelden. Dan zie ik je berichtje ook dat vind ik super leuk en dan kan ik het reposten!
Wil je meer zien van mij en mijn gezin? Volg me dan via Instagram! Hier deel ik veel leuke tips en vlog ik dagelijks over het leven van mijn gezin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *