Onze kerstkaart van 2021

Al duurt het nog even voordat het kerst is en wacht ik meestal wel tot na Sinterklaas om helemaal in kerststemming te komen. Is er 1 ding waar ik niet mee kan wachten. Namelijk: de kerstkaarten!

Al ver van tevoren moet ik daarvoor natuurlijk voorbereidingen treffen. Foto’s (laten) maken, de perfecte kaart erbij uitzoeken, die kaart ontwerpen, bestellen en natuurlijk alle adressen verzamelen! Daarom begin ik altijd al vroeg met mijn kerstkaarten!

Rond eind oktober hebben wij onze foto’s al laten maken. Lekker op het strand met ons gezin. Ik wilde graag wat ongedwongen foto’s in een gezellige sfeer en zo zijn ze zeker geworden! We hadden in totaal over de 100 foto’s dus ik moest wel even goed mijn best doen om de leukste er uit te kiezen. Ze waren allemaal leuk!

Ik heb dit jaar gekozen om de kerstkaarten te laten drukken bij albelli. Er is daar een enorme keuze aan kerstkaarten waar je je eigen foto aan kunt toevoegen. Ik heb een avondje zitten kijken. Het was niet moeilijk, maar de enorme keuze aan ontwerpen, lettertypes, stickers en kleurtjes maakt de keuze wel moeilijk, maar ook extra leuk natuurlijk!

Binnen een paar dagen viel het eindresultaat al op de deurmat. Ik ben er zo blij mee! Ze zijn zo mooi! Ik weet dat er veel mensen zijn die niet eens meer een kerstkaart sturen en dat vind ik echt jammer! Ik vind het zelf zo leuk om kerstkaarten te sturen en dan vooral met ons gezin er op!

Sturen jullie ook nog kerstkaarten? En dan met of zonder foto’s er op?

 *deze post bevat een samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *