Health Planner – Printable

In het kader van gezondheid heb ik een ‘Health planner’ ontworpen. Een planner waarin je van alles bij kan houden wat verband houdt met plannen, je gezondheid en met eten. 

Health Planner

In het kader van gezondheid heb ik een ‘Health planner’ ontworpen. Een planner waarin je van alles bij kan houden wat verband houdt met plannen, je gezondheid en met eten. 

De hele Health Planner

Het gehele boek schaf je, als printable, aan voor 4,95 euro. Daar zijn van iedere pagina meerdere vellen achter elkaar gezet zodat je hem maar 1x hoeft te printen.

Het gehele boek bestaat uit 54 pagina’s en uit de volgende onderdelen:

* 1x Goal planner; Hier kan je je huidige gewicht, kleding maat en je doelen opschrijven. 

* 1x Gewicht tracker; hierop kan je je gewicht bijhouden. Er is ruimte om 6 weken lang je gewicht bij te houden op 1 blaadje 

* 1x 5 weken naar meer water; ook moeite met voldoende water drinken? Als je dit schema aanhoudt, drink je over 5 weken met gemak 2 liter op een dag!

* 5x Weekplanner; hier kan je globaal invullen wat je de hele week op de planning hebt staan. Er is ruimte in het boek om 5 weken vol te schrijven.

* 10x Dag planner; wil je niet alleen je week plannen? Dan kan je heir ook gemakkelijk je dag plannen. Met aangegeven tijden kan je  makkelijk meer structuur in je leven aanbrengen. 

* 10x Eetdagboek; wil je meer inzicht krijgen in wat je eet? met dit eetdagboek kan je de hele dag makkelijk bijhouden wat er allemaal naar binnen gaat. 

* 5x Gewoonte tracker; Met deze tracker kun je al je gewoontes, die je eigen wilt maken bijhouden. Iedere dag van de week kan je een kruisje zetten als het gelukt is. 

* 10x Maaltijd planner: Super handig om elke week te plannen wat je gaat eten. Je kan er voor kiezen om alleen je diner in te vullen, maar er is speciaal ruimte vrij gelaten zodat je ook al je maaltijden kan inplannen. 

* 10x Sport dagboek: Wil je ook bijhouden hoeveel je sport? Dat kan heel makkelijk met deze planner. je kan invullen welke sport en hoelang je dat hebt gedaan en hoe het ging. 

Let op! Dit is de Printable! Je krijgt deze dus niet fysiek thuis, maar via de mail gestuurd.

Wil je dit mooie boek nou ook thuis hebben om te printen en om gemotiveerd blijven? Kijk dan snel hier hoe je hem kan downloaden!

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @milouhofmeester  te taggen en #milouhofmeester te vermelden. Dan zie ik je berichtje ook dat vind ik super leuk en dan kan ik het reposten!
Wil je meer zien van mij en mijn gezin? Volg me dan via Instagram! Hier deel ik veel leuke tips en vlog ik dagelijks over het leven van mijn gezin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *