OVER MILOU


Super leuk dat je meer over mij wilt weten! Ik ben Milou, degene die schuilgaat achter deze blog!

In het dagelijks leven ben ik parttime event planner en fulltime moeder. Ik ben getrouwd met Werner (kijk hier voor onze mooie trouwfoto’s) en op 2 februari 2017 is ons zoontje Lennox geboren(kijk hier voor schattige baby foto’s). Als gezin wonen wij samen vlakbij Rotterdam.

Ik ben altijd iemand geweest die creatief is en koos daarom, na mijn havo, voor een opleiding als interieurarchitect. Na 1 jaar bleek al dat dit niets voor mij was en ben ik hier vroegtijdig mee gestopt. Ik wilde iets gaan doen met mijn creativiteit, mijn organisatie skills en mijn liefde voor feestjes organiseren. Het werd de opleiding ‘ vrijetijdsmanagement’ Na 4 super leuke (feest) jaren heb ik hier mijn diploma gehaald en is dit nog steeds het werkveld waar ik actief in ben.

Maar toen in 2017 ons zoontje was geboren kwam ik er achter dat ‘moeder zijn’ mijn allergrootste passie is. Ik ben heel erg zorgzaam en vind het heerlijk om voor mijn twee mannen te zorgen. Mijn allergrootste hobby is tijd door brengen met mijn gezin.

Wat ik verder in mijn vrije tijd doe? Veel blogs lezen, (zo is ook Shimmer-Pie ontstaan, maar dat kan je hier lezen) foto’s maken, lezen en creatief bezig zijn in de breedste zin van het woord.

Ik vind het super leuk om cadeautjes voor andere te maken, ik kan me uren vermaken met mijn silhouette om zelf T-shirts, handdoeken, naamstickers en nog veel meer te maken. Verder is de keuken ook een van mijn lievelingsplaatsen. Ik houd van bakken en koken en vind zelf ook wel dat ik er goed in ben! Ik stond zelfs in de voorrondes van Heel Holland bakt en heb het net niet gehaald tot de tv uitzending.  

Schrijven is niet mijn grootste hobby, maar foto’s maken en dingen delen via een blog wel en dat is dus precies wat ik hier ook doe! Ik deel de dingen die mij het meest inspireren: Family, Fun, Food en Festivities!

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *