OVER SHIMMER-PIE

.

Het allereerste artikel op deze Shimmer-Pie kwam online op 1 januari 2011, bijna 8 jaar geleden. Echter had ik daarvoor al meer dan 2 jaar een Shimmer-Pie wordpress blog. Shimmer-Pie bestaat dus al bijna 10 jaar.

Ik ben deze blog eigenlijk min of meer begonnen omdat ik iets leuks om handen wilde hebben. Het was zomervakantie en het enige wat ik te doen had was een paar uurtjes werken bij mijn bijbaan. Ik was verslaafd aan verschillende blogs lezen. Beautygloss, Misslipgloss, Girlscene, alle bekende blogs uit die tijd. Ik bedacht me op een gegeven moment dat ik dat toch ook wel heel erg leuk zou vinden: een beauty blog. En zo geschiede ik maakte een blog aan en begon met schrijven. Vooral over beauty maar ook over eten en persoonlijke dingen.

Ik merkte dat ik lezers kreeg en dat bedrijven wilde samen werken, wat een gekke, maar leuke wereld was ik binnengestapt.

Na 2 jaar ging het super goed met mijn site en besloot ik om voor een betaalde site te gaan. Shimmer-Pie.nl in zijn huidige vorm was geboren. Met een broer als webdesigner zag mijn site er prachtig uit en begon ik aan mijn blog carrière. Ik schreef ondertussen niet meer alleen over beauty, maar had mijn was een zogenoemde ‘lifeblogger’ geworden. Ik schreef over alles wat mij inspireerde.

Naarmate de jaren verstreken merkte ik dat het steeds voller werd in de blog wereld en dat het soms moeilijk was om je hoofd boven water te houden. Mijn interesses gingen een andere kant op, ik ging trouwen, kreeg een kindje en verloor het bloggen uit het oog. Af en toe pakte ik het weer op, om het vervolgens toch weer te laten versloffen. Inmiddels was het bijna 1.5 jaar geleden dat er iets online was gekomen en toen, toen begon het langzaam aan weer te kriebelen!

Ik kreeg steeds meer zin om het bloggen weer op te pakken, dingen te delen en in contact te komen met lezeressen! Daarom heb ik Shimmer-Pie in 2018 weer nieuw leven ingeblazen. Een nieuw logo, een nieuw design en nieuwe content!

Contact?

Je kan altijd mailen naar info@shimmer-pie.nl voor vragen, tips, opmerkingen of gewoon een kletspraatje.

Voor de zakelijke mogelijkheden kunt u kijken onder het kopje ‘samenwerken’.