SAMENWERKEN

Introductie

Het allereerste artikel op deze Shimmer-Pie kwam online op 1 januari 2011, bijna 8 jaar geleden. Echter had ik daarvoor al meer dan 2 jaar een Shimmer-Pie wordpress blog. Shimmer-Pie bestaat dus al bijna 10 jaar.

Mijn blog staat voor Family, Fun, Food en Festivities. Dit betekend dat je artikelen kan lezen over het moederschap, date nights en kinderen (Family). Over uitjes, beauty en tips (Fun). Recepten en weekmenu inspiratie (Food) en over alle verschillende feestdagen en feestjes (Festivities).

Shimmer-Pie is een groeiende blog die in de afgelopen jaren steeds meer volgers heeft gekregen. Ook op Social media groeit de engagement gestaagd door. Actuele statistieken zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Meer weten over Shimmer-Pie? Kijk dan hier.

Samenwerkingsmogelijkheden

Om samen te werken met Shimmer-Pie zijn er verschillend mogelijkheden. Een aantal voorbeelden hiervan zijn, een productreview, adverteren een winactie en het verspreiden van een persbericht. Echter ga ik altijd transparant te werk en publiceer ik alleen content waar ik zelf ook achter sta.

Producten, kaartjes en andere leuke dingen vrijblijvend toe sturen is ook een mogelijkheid, mijn adres is opvraagbaar via info@shimmer-pie.nl

Alle uitgebreide mogelijkheden en prijzen zijn te vinden in mijn mediakit. Deze is opvraagbaar via: info@shimmer-pie.nl

Wil je verder in contact komen? Kijk dan ook even op de contact pagina.