Summer bucket list

Voor sommige is het al bijna zover! Vakantie!! Ik vind het super leuk om te zien wat wij allemaal op de planning hebben staan deze vakantie! En de zomervakantie duurt lang! Daarom heb ik dit leuke zomerpakket samengesteld. Om de zomer van 2022 te plannen en te visualiseren in een leuke en actieve manier, samen met je kind(eren).

Een invul kalender
Deze kalander bevat de maanden juli en augustus. Hierop kan je zelf aangeven wat je welke dagen gaat doen. Het is het formaat A3, maar je kan ze natuurlijk altijd kleiner printen.

Een Zomer bucketlist
Wij hebben heel veel leuke dingen op de planning staan. We hebben dan ook samen een bucketlist gemaakt. Allemaal dingen die wij graag deze zomer willen doen! Bij deze download krijg je een lege versie waar je zelf dingen kunt invullen. Voor inspiratie van onze zomerbucketlist kan je op mijn instagram kijken!

Klik hier onder om ze te downloaden

Vorig jaar heb ik alles betaald gedaan, maar het kost me zoveel moeite om voor iedereen betaalverzoeken te maken, te checken wie betaald heeft en dan alles op te sturen. Ik vind het zonde om ze niet te delen, dus daarom dit jaar gratis. Maar mocht je een vrijwillige bijdrage willen doen, dan waardeer ik dit super erg! Dat kan hier!